top of page

BriefCam risinājumi - jaunākās paaudzes videonovērošanas ierakstu satura analīze

Jau daudzu gadu laikā apstiprinājies, ka videonovērošanas risinājumu ieviešana veicina sabiedrības drošības paaugstināšanos un likumpārkāpumu skaita samazināšanos, kā arī to ātrāku atklāšanu. Ļoti bieži atbildīgajām institūcijām, lai nonāktu pie vēlamā rezultāta, ir nepieciešams caurskatīt ļoti lielu iegūto videodatu apjomu, kas prasa ne tikai ievērojamu darba spēka ieguldījumu, bet arī laiku. Turklāt bieži sastopamas situācijas, kad ātra informācijas un pierādījumu iegūšana var būt izšķiroša vai pat liktenīga.


Lai ātri un efektīvi veiktu videonovērošanas datu apstrādi un analīzi, BriefCam ir radījis jaunākās paaudzes videonovērošanas ierakstu satura analīzes platformu, kas ar mākslīgā intelekta starpniecību un unikālajām BriefCam tehnoloģijām spēj pārveidot liela apjoma un grūti pārskatāmus video datus viegli meklējamos, apstrādājamos un kvantificējamos video datos. BriefCam risinājumus raksturo inovatīva un paplašināma platforma, nepārspējama precizitāte, lieliska veiktspēja, elastīga arhitektūra un lietošanas ērtums.


BriefCam video ierakstu satura analīzes platformā ir BriefCam patentēts video kopsavilkuma risinājums - VIDEO SYNOPSIS®, kas ļauj lietotājiem vairāku stundu garus video pārskatīt dažās minūtēs vai pat sekundēs. VIDEO SYNOPSIS® pārklāj kustīgus objektus uz nemainīga fona, vienlaicīgi parādot notikumus, kas notikuši dažādos laikos.


BriefCam piedāvā trīs programmatūras moduļus:

  • BriefCam REVIEW modulis – nodrošina ātru objektu un notikumu meklēšanu, filtrēšanu un attēlošanu. Šajā modulī iekļauts jau pieminētais video kopsavilkuma risinājums - VIDEO SYNOPSIS® , ir iespēja atpazīt un meklēt interesējošos objektus un ņemt datus no vairākām videonovērošanas kamerām, ar augstu precizitāti identificējot cilvēkus (vīriešus, sievietes, bērnus), dzīvniekus, dažāda veida transportlīdzekļus (meklējot pēc veida, izmēra un braukšanas ātruma). Modulī tiek izmantots sejas atpazīšanas risinājums, izskata līdzība, tiek atlasīti video dati pēc tādām kategorijām kā krāsa, izmērs, ātrums, virziens, uzturēšanās ilgums, atribūti (piemēram, soma, cepure) u.c. Ir iespēja interesējošos objektus ērti pietuvināt un aplūkot tuvplānā.

  • BriefCam RESPOND modulis – sniedz iespēju organizācijām proaktīvi reaģēt uz notikumiem un situācijas izmaiņām konkrētajā vidē. Modulī ir iekļauti reāllaika brīdinājumi un paziņojumi, kas nodefinēti pēc interesējošiem lielumiem vai notikumiem, piemēram, sejas atpazīšanas parametriem, kustībām, interesējošiem transportlīdzekļiem vai citiem parametriem.

  • BriefCam RESEARCH modulis – sniedz iespēju kvalitatīvi analizēt iegūtos video datus, gūstot praktiskas atziņas kāda procesa uzlabošanai vai operatīvai un kvalitatīvai lēmuma pieņemšanai (piemēram, satiksmes plūsmas optimizēšana, piemērota veikalu izvietojuma noteikšana atbilstoši cilvēku pārvietošanās intensitātei, noziedzības karsto punktu identifikācija u.c.).

Vairāk informācijas par BriefCam programmatūras risinājumiem ražotāja mājas lapā vai sazinoties ar Mondot speciālistiem (mondot@mondot.lv , t. 67323322).

10 views0 comments

JAUNUMI

mondotcolor.png

CITI JAUNUMI

mondotcolor.png

SAZINIES AR MUMS

Paldies, drīz sazināsimies ar Jums!

bottom of page