top of page

Dronu lidojumu plānošana un vadība, izmantojot Mondot partnera UgCS programmatūru

Šī gada jūnijā Mondot ir kļuvis par ražotāja SPH Engineering izstrādātās programmatūras UgCS izplatītāju Latvijā, piedāvājot UgCS bezpilota lidaparātu jeb dronu lidojumu plānošanas un vadības programmatūru.


UgCS kontroles programmatūra ir drošs un viegli pielāgojams risinājums jebkuras industrijas vajadzībām, ar kura palīdzību var veikt efektīvu datu iegūšanu - fotogrammetrijas karšu un apvidus uzņemšanu, ēku fasāžu skenēšanu, aerolāzerskenēšanu (LIDAR - Light Detection And Ranging), ģeomarķēšanu, vietu izpēti un objektu meklēšanu vietās, kur cilvēku piekļuve ir neiespējama vai pat dzīvībai bīstama. Ar UgCS programmatūras vadību, bezpilota lidaparāts spēj veiksmīgi izpildīt iepriekš iestatītus uzdevumus bez nepieciešamības nodrošināt iekārtai piekļuvi interneta tīklam, nodrošinot precīzu un nemainīgu lidaparāta lidojuma augstumu.


UgCS programmatūra darbojas pēc šādas shēmas – datu imports (KML, CSV, DEM failu formāti), drona misijas plānošana, automātiska misijas izpilde un iegūto datu apstrāde.



Programmatūra atbalsta industrijas populārākās dronu autopilotu sistēmas, kā DJI ražotās A2, A3, N3, WooKong-M, Naza-M V2, kā arī plaši izmantotās Pixhawk iekārtas ar PX4 vai Ardupilot aparātprogrammatūru.


Vairāk informācijas par UgCS programmatūru ražotāja mājas lapā vai sazinoties ar Mondot speciālistiem (mondot@mondot.lv , t. 67323322).

8 views0 comments

JAUNUMI

mondotcolor.png

CITI JAUNUMI

mondotcolor.png

SAZINIES AR MUMS

Paldies, drīz sazināsimies ar Jums!

bottom of page