top of page

IndigoVision individuāli lietojamās mobilās videonovērošanas kameras

IndigoVision individuāli lietojamās mobilās videonovērošanas kameras FrontLine 2Body Worn Videoir ideāls risinājums dažādu industriju pārstāvjiem (drošības un tiesību aizsardzības iestādes, ārstniecības iestādes, lidostās), lai nodrošinātu iestāžu darbinieku drošību un tiesību aizsardzību, procesu caurspīdīgumu, veicinātu godīgumu un objektivitāti konkrētajā situācijā iesaistīto pušu mijiedarbībā, preventīvi novērstu kādu apdraudējumu vai pārkāpumu un motivētu darbiniekus sniegt savus pakalpojumus augstā kvalitātē.


Kembridžas Universitātes Kriminoloģijas Institūtā veiktajā pētījumā Kalifornijā, Rialto 12 mēnešu garumā, salīdzinot ar iepriekšējā gada datiem, policijas darbiniekiem, ikdienas darbā izmantojot mobilās videonovērošanas kameras, par 59% samazinājās fiziskā spēka pielietošanas gadījumi un par 87% samazinājās ziņojumi pret policijas darbiniekiem (avots - Phys.org).


IndigoVision FrontLine 2 Body Worn Video kameras atbilst visiem starptautiskajiem standartiem, tās ir ērti lietojamas un spēj ierakstīt video un audio ierakstus līdz pat 14 stundām HD (augstas izšķirtspējas) kvalitātē. Kameras ir vieglas (svars 140 g) un ērti pārvietojamas, piestiprinot sev pie apģērba, novietojot uz automašīnas stikla, vai ievietojot pamatnē uzlādei un datu lejupielādei. Tās ir triecienu un ūdens izturīgas, darbojas temperatūrā vismaz no -20 ºC līdz 50 ºC.


Kameras ir drošas gan pret nesankcionētu personu, gan pašu kameru lietotāju piekļuvi datiem, tādējādi izslēdzot iespēju, ka dati var tikt mainīti, izdzēsti, vai nonāktu trešo personu rīcībā. Dati kamerās ir šifrēti, tos var iegūt tikai konkrētajā iestādē, pieslēdzot pie dokstacijas, tādējādi nodrošinot, ka piekļuve datiem ir tikai tam paredzētajiem darbiniekiem. Kameru pārvaldības programmatūra nodrošina kameru izsekojamību, pilnīgu datu pārraudzību un drošu arhivēšanu.


IndigoVision FrontLine 2 Body Worn Video kameras ir izstrādātas ievērojot personu datu aizsardzības jomā regulējošo Eiropas Savienības likumdošanu.


Vairāk informācijas par IndigoVisionFrontLine 2 Body Worn Video kamerām pieejama IndigoVision mājas lapā vai sazinoties ar SIA Mondot speciālistiem (mondot@mondot.lv , t. 67323322).

3 views0 comments

JAUNUMI

mondotcolor.png

CITI JAUNUMI

mondotcolor.png

SAZINIES AR MUMS

Paldies, drīz sazināsimies ar Jums!

bottom of page