top of page

Mondot piedalījās Baltijas Drošības konferencē 2024, demonstrējot jaunākos risinājumus savā nozarē

Mondot piedalījās lielākajā Baltijas drošības pasākumā Baltic Security Conference, kas pulcēja vairāk kā 2000 dalībnieku no Centrālās un Ziemeļeiropas valstīm. Izstādes stendā demonstrējām savu sadarbības partneru AXIS Communications AB un Milestone Systems jaunākos drošības risinājumus analītikas jomā.




Izstādes stendā tika demonstrēti sekojoši risinājumi:

  • Radara AXIS D2210-VE integrācija ar AXIS PTZ kameru Q6075-E un AXIS iekārtu D4100-E Network Strobe Siren, kas trauksmes gadījumā izstaro skaņas signālu un/vai gaismu.

Demonstrācijas scenārijs: PTZ kamera seko radara detektētajiem objektiem un sirēna signalizē par automašīnām, kuru ātrums slēgtā teritorijā pārsniedz iepriekš noteikto 20 km/h ātrumu.


  • Uz mākslīgā intelekta balstīta analītika AXIS Object Analytics 

Demonstrācijas scenārijs: cilvēku skaitīšana attēlā norādītajos reģionos un šķērsojot virtuālās līnijas. Konferences laikā gar Mondot stendu risinājums saskaitīja aptuveni 3500 cilvēku pārvietošanās gadījumus abos virzienos.


  • AXIS LPR – automašīnu reģistrācijas numurzīmju atpazīšanas risinājums.

  • AXIS Q1786-LE – pirmā bullet klases videonovērošanas kamera ar 32x palielinājumu (zoom).

Visi risinājumi tika demonstrēti Milestone Systems video pārvaldības programmā. Konferences dalībniekiem bija iespēja iepazīties ar Milestone Rapid REVIEW risinājumu, kurā ir integrēta BriefCam video analītika, kas ļauj daudzu stundu ierakstus pārskatīt dažu minūšu laikā, lai viegli atrastu interesējošos cilvēkus un objektus.



Vairāk informācijas par jaunākajiem videonovērošanas risinājumiem ir iespējams noskaidrot, sazinoties ar mums (mondot@mondot.lv , t. 67323322).

21 views0 comments

JAUNUMI

mondotcolor.png

CITI JAUNUMI

mondotcolor.png

SAZINIES AR MUMS

Paldies, drīz sazināsimies ar Jums!

bottom of page