top of page

Pamani noziegumus laicīgi – uzstādi videokamerām mazgāšanas funkciju!

Ja videokameras uzstādītas uz ielas, kur ir intensīva satiksme, tās bieži paliek netīras. Un tad var gadīties, ka kadrs, kura fiksēšana bija tik ļoti nepieciešama, ir zudis, jo ir sliktā kvalitātē, neskaidrs un nav saskatāmas nianses. Kā to risināt?


Viens variants – ņemt kāpnes, kāpt pie videokameras un to tīrīt. Ziemas apstākļos, kad garām bieži brauc transportlīdzekļi, kas uz kameras lēcām var uzmest gan dubļus, gan sāls maisījumu, tīrīt var nākties diezgan bieži. Reizēm tas pat var būt bīstami!

Alternatīvu ir izveidojis uzņēmums “Mondot”, kas vienmēr izcēlies ar progresīvu videonovērošanas risinājumu nodrošināšanu. Uzklausot klienta vajadzības, dažu nedēļu laikā ir radīts automātisks videokameru tīrīšanas mehānisms, kas ir viegli integrējams video pārvaldības sistēmā. Mehānisms ir veidots, ņemot vērā Latvijas laikapstākļu specifiku, tāpēc būs lieliski piemērots vietējiem uzņēmumiem.


Vērojot videokameras ierakstus un pamanot, ka kāda videokamera ir netīra, atbildīgā persona, tikai nospiežot pogu, var ieslēgt videokameru tīrīšanas sistēmu. Šis risinājums ir īpaši būtisks kritisko infrastruktūru īpašniekiem, kuriem ir nepieciešama augsta un nepārtraukta video ieraksta kvalitāte.



“Mondot” atvērtās video pārvaldības sistēmās integrē dažādus risinājumus. Uzņēmuma profesionāļiem, kuri lielākoties specializējas IT nozarē, ir uzkrāta pieredze arī darbā ar automātiku, piemēram, sūkņiem, ūdens tvertnēm, vārstiem un ventiļiem. Turklāt “Mondot” var salāgot dažādu ražotāju produktus jaunu risinājumu radīšanā.


Piesakies konsultācijai!

8 views0 comments

JAUNUMI

mondotcolor.png

CITI JAUNUMI

mondotcolor.png

SAZINIES AR MUMS

Paldies, drīz sazināsimies ar Jums!

bottom of page