top of page

SIA Mondot izstrādājis un piedāvā saviem klientiem unikālu transporta plūsmas kontroles sistēmu

SIA “Mondot” transporta plūsmas kontroles sistēma Mondot TFC (Transport Flow Control) ir speciāli izstrādāta un paredzēta uzņēmumiem, iestādēm vai pilsētām, lai organizētu transporta plūsmas kontroli un iebraukšanas vai stāvēšanas maksas aprēķinu, neatkarīgi no tā, vai stāvlaukuma teritorija ir slēgta vai brīvi pieejama. Mondot TFC sistēma var apstrādāt daudzus stāvlaukumus vai stāvlaukumu hierarhiju, piemēram, darbinieku stāvvieta, kas iekļauta parastā stāvvietā.


Mondot TFC sistēmas funkcionalitāte iekļauj plašas iespējas, kā piemēram, integrāciju ar numuru atpazīšanas sistēmām un radio frekvences identifikācijas (RFID) karšu sistēmām, integrāciju ar videonovērošanas kamerām, barjerām, informatīvajiem monitoriem un kases aparātiem, nodrošina iespēju definēt dažāda veida tarifus un caurlaides. Sistēma fiksē iebraukšanas un izbraukšanas notikumus un informācijas panelī pārskatāmi attēlo transporta līdzekļus, apmaksas statusu un pārbaužu rezultātus.


Tā kā Mondot TFC ir atvērta sistēma, tad to ir iespējams integrēt ar citām klienta informācijas sistēmām un pielāgot katra klienta vajadzībām un biznesa procesiem.


Detalizētāka informācija Mondot TFC datu lapā vai sazinoties ar SIA “Mondot” speciālistiem (mondot@mondot.lv, t. 67323322). Interesentiem piedāvājam organizēt Mondot TFC sistēmas demonstrāciju.

11 views0 comments

JAUNUMI

mondotcolor.png

CITI JAUNUMI

mondotcolor.png

SAZINIES AR MUMS

Paldies, drīz sazināsimies ar Jums!

bottom of page