top of page

Termālās un vizuālās videonovērošanas apvienojums vienā kamerā – AXIS Q8742-LE

SIA Mondot veic ražotāja Axis divu spektru PTZ videonovērošanas kameras AXIS Q8742-LE testēšanu un demonstrāciju. Kamera AXIS Q8742-LE apvieno sevī termālās un videonovērošanas kameras funkcijas. Tai ir papildus tāldarbības infrasarkanie prožektori, kas nodrošina identifikāciju arī pilnīgā tumsā vai sarežģītos apgaismojuma apstākļos. Kamerai AXIS Q8742-LE ir 360 panorāmas skats un tā ir veidota tā, lai tās kustības pa horizontālo un vertikālo asi būtu nepārtrauktas, vienmērīgas un plūstošas.


Mondot pārliecinājās par kameras veiksmīgo kombināciju, kad vizuālā videonovērošanas kamera ar 30x optisko tālummaiņuspēj lieliski novērot objektus gan lielā attālumā, gan sniedz pārsteidzoši skaidru un kvalitatīvu attēlu diennakts laikā, kad jau sāk satumst, nodrošinot pārliecinošus pierādījumus videonovērošanas veicējiem. Savukārt pilnīgā nakts melnumā videonovērošanas funkcijas efektīvi veic termālā kamera ar 640x480 lielu izšķirtspēju, attēlojot objektus, kas izstaro siltumu.


Kameras galvenās priekšrocības:

  • kamera nodrošina precīzas un uzticamas identifikācijas un detektēšanas iespējas;

  • divu spektru video plūsmas (redzamā gaisma un termāla);

  • viegli uzstādāma, izmantojot vienu IP adresi;

  • 360 grādu panorāmas skats un 135 grādu skats pa vertikāli;

  • optiskās šķiedras pieslēgums.

Kamera AXIS Q8742-LE ir lietderīgs risinājums teritorijas novērošanai, kur ir būtiski, ka videonovērošana tiek veikta nepārtraukti un pastāvīgi jebkurā diennakts laikā un jebkādos laika apstākļos. Turklāt samazinot izmaksas uz to, ka ir jāveic tikai vienas kameras uzstādīšana, apsekošana un uzturēšana – viena IP adrese, viens web interfeiss ar divu kameru skatu, vienas kameras kontrole, saņemot divas video plūsmas (vizuālo un termālo).


14.09.2022. Mondot piezīme: Axis ražotājs ir izstrādājis jaunu un uzlabotu kameras modeli - AXIS Q8752-E Bispectral PTZ Camera.

13 views0 comments

Comments


JAUNUMI

mondotcolor.png

CITI JAUNUMI

mondotcolor.png

SAZINIES AR MUMS

Paldies, drīz sazināsimies ar Jums!

bottom of page